Vi præsenterer serie 140 Lynkobling

Vi præsenterer serie 140 Lynkobling

PRESSEMEDDELELSE

Serie 140 Lynkobling
 - Til verdens mest krævende applikationer

CEJN er stolte af at kunne præsentere vores mest ekstreme højtrykskobling til dato, 400 MPa lynkoblingen.Designet til at gøre selv de mest krævende arbejdsmiljøer mere tilgængelige. Skift fra din eksisterende løsning og øg fleksibiliteten ved at tilføje en CEJN serie 140 lynkobling til din enhed.

Denne unikke kobling er let at håndtere, robust og alligevel lille nok til ikke at komme i vejen. Med fokus på høj sikkerhed, sikrer den integrerede sikkerhedslås mod utilsigtet frakobling. Serie 140 er fremstillet til at give en lang levetid og levere præcis og pålidelig tilslutning gang på gang, hvor du end måtte arbejde..

Serie 140 muliggør hurtig, sikker og problemfri tilslutning af pumper, værktøjer og tilbehør. Anbefalet til brug ved lejeaftrækkere, sakse, bolte spænding, hydrauliske testanlæg og ekstreme minedrift applikationer. Koblingen kan i frakoblet tilstand holde til et tryk på op til 400 MPa, og niplen op til 300 MPa.

Som en del af CEJN's engagement i sikkerhed og kvalitet, testes hver kobling og nippel (op til fuldt arbejdstryk) inden levering. For yderligere information samt varenumre for serie 140 fortsæt til vores produktside..